Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

Posebno opozorilo za vse ponudnike turističnih bonov in Bonov21

22. JULIJ 2022  |   Tamara Starič Petrović

Portal za unovčevanje turističnih bonov in Bonov21 v sistemu eDavki za unovčevanje (za nazaj) bo odprt do vključno 31. 7. 2022. Zato vse omenjene ponudnike lepo prosimo, naj natančno preverijo svoje evidence glede unovčevanja obeh vrst bonov in čimprej uredijo vse potrebno. Po 31. 7. 2022 ne bo več mogoče urejati nobenih zadev glede unovčevanja turističnih bonov in Bonov21.

Turistični boni in Boni21 so se lahko uporabljali za plačilo storitev, opravljenih do vključno 30. 6. 2022.

Ker je bilo zadnji dan pred iztekom roka ponudnikom predloženih skoraj 100.000 dokumentov za unovčitev tovrstnih bonov, smo ponudnikom turističnih bonov in Bonov21 tudi po izteku navedenega roka omočili, da v portalu za unovčevanje bonov v sistemu eDavki vnašajo unovčitve bonov za storitve, opravljene do 30. 6. 2022, in za na novo unovčene bone po ugotovljenih napakah, ki so bile razlog za stornacijo bonov s strani FURS na podlagi prošnje ponudnika.

Vir: FURS