Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

Informativni dan za ponudnike računalniške opreme

27. MAJ 2022  |   OZS

Ponudniki računalniške opreme, ki želite omogočati unovčevanje digitalnih bonov ’22, vabljeni na informativni dan o unovčevanju digitalnih bonov ’22, ki bo v sredo, 1. junija od 10.-12. ure.

 

Na dogodek se ni treba prijavljati, povezava do spletnega dogodka bo do konca dne pred dogodkom objavljena na spletni strani digibon.

 

 

Ponudnike računalniške opreme se vljudno prosi, da preverite, če ustrezate pogojem Zakona o spodbujanju digitalne vključenosti za uvrstitev med ponudnike računalniške opreme, ki lahko omogočajo unovčevanje digitalnih bonov '22.

 

Zakon namreč določa, da so ponudniki računalniške opreme, ki lahko omogočajo unovčevanje digitalnih bonov ’22 tisti poslovni subjekti s sedežem v Republiki Sloveniji, katerih poslovna dejavnost je v Poslovnem registru Slovenije registrirana pod klasifikacijsko številko G 46.5 ali G 47.4 oziroma njima podrejeno.

Če tega še nimate urejenega in želite omogočati unovčitev digitalnih bonov ’22, lahko to še uredite.

 

 

Vir: Služba vlade za digitalno preobrazbo