Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

Informaciji o poslovanju družb in podjetnikov v RS v letu 2021

01. JUNIJ 2022  |   OZS

v AJPES so pripravili Informacijo o poslovanju gospodarskih družb v Republiki Sloveniji v letu 2021  in Informacijo o poslovanju samostojnih podjetnikov posameznikov v Republiki Sloveniji v letu 2021.

 

Informaciji na podlagi zbirnih statističnih podatkov prikazujeta rezultate za leto 2021 za družbe in podjetnike ter sta lahko koristen vir podatkov za analizo gospodarskega stanja in za načrtovanje ter spremljanje uresničevanja tekočih gospodarskih politik.

 

Bistvene ugotovitve poslovanja družb in podjetnikov so javnosti dostopne tudi na spletnem portalu AJPES, vpogled v posamezna letna poročila predložena za namen javnosti (večina družb zavezanih k reviziji jih bo predložila do konca avgusta 2022) pa je na spletnem portalu AJPES zagotovljen v spletni aplikaciji JOLP.

 

Vir: Ajpes