Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

KOMUNIKACIJA IN ODNOSI V PODJETJU

 • Vse o dogodku
 • Kraj: Preko spletne aplikacije ZOOM
 • Datum: 22.06.2023
 • Ura: 09:00 - 12:00
 • Cena: Nečlanska cena / osebo: 120,00 € + 22 % DDV - 146,40€
 • Članska cena / osebo: 96,00 € + 22 % DDV - 117,12€

KOMUNIKACIJA IN ODNOSI V PODJETJU


V podjetju sta komunikacija in odnosi ključnega pomena. To se je še posebej začelo poznati v času COVID situacije in po njej. Transparentna komunikacija, aktivno poslušanje, prepoznavanje timskega dela, zaupanje in nenehno izboljševanje postajajo ob pritiskih in stresih v delovnem okolju, ki jih povzročila pandemija in drugi dejavniki, še pomembnejši. S spodbujanjem podporne delovne kulture in dajanjem prednosti učinkoviti komunikaciji, lahko organizacije krmarijo z izzivi, ublažijo stres in ohranijo odpornost v teh negotovih časih. Ker podjetja tvorimo ljudje in ne roboti je ključno, da vsak posameznik prepozna svoje prednosti in možnosti za izboljšavo na temo komunikacije in odnosov.

MODULI
 1. Odnos do sebe
 2. Odnos do zaposlenih in vodstva
 3. Odnos do strank
 4. Suveren nastop v komunikaciji na sestankih, ko nastopi v kolektivu izziv, soočanje
 5. Ogovarjanje, prejem / zavračanje povratnih informacij, mnenj, predlogov
Konstruktivne povratne informacije in ozaveščenost bodo spodbudile vašo rast in motivacijo.
Z aktivnim sodelovanjem, empatijo in s spoštovanjem boste negovali pozitivno delovno okolje.
Zgradite zaupanje z integriteto in odgovornostjo ter ustvarite trdne temelje.
Spoznajte učinkovite mehanizme za reševanje konfliktov in spodbudite stopnjevanje in ohranjanje zdravega odnosa in komunikacije v podjetju.
 
Predavateljica O SEBI:
 armina - komunikacija in odnosi
Sem Armina Džafič. Oseba, ki vam pokaže pot, kako se znebiti strahu, kako biti bolj odločni, samozavestni, motivirani, sproščeni ter kako poskrbeti zase in svoje podjetje. Ko ne izvajam individualnih ali skupinskih coachingov, ko ne predavam, pišem blog na https://www.motivacija-za.me/ ali ustvarjam afirmacije na YouTube, sem partnerica, mama dveh sinov in treh muck. V podjetništvu sem od 1999. Večino časa sem delala stvari, kjer mi duša ni pela. Sedaj opravljam svoj sanjski poklic kot mentor, predavatelj, coach ter medij. Danes pomagam podjetnikom in fizičnim osebam izboljšati njihovo samozavest, znebiti se strahu ter stresa, odpraviti negativne misli in prepričanja.

Trajanje: 4-šolske ure

- - - - - - -

Spletno izobraževanje je plačljivo.
Obvezna je predhodna spletna prijava, ki jo najdete na dnu te strani.

Člani / Nečlani:
Plačilo kotizacije / udeleženca:
Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom seminarja na transakcijski račun Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, Celovška 71, 1000 Ljubljana, številka: 02013-0253606416 (NLB) Sklic: 00 200035 - davčna številka. Namen plačila: OTHR. Prosimo, da potrdilo o plačilu pošljete na e-naslov izobrazevanje@ozs.si

Pisne odjave poslane na izobrazevanje@ozs.si upoštevamo do 1 dneva pred izvedbo izobraževanja, sicer zaračunavamo 100 % kotizacijo. V primeru, da odjave ne sporočite, kotizacijo zaračunamo v celoti. Webinar se NE snema.

V primeru prenizkega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi.

Dodatne informacije: Svetovalni in izobraževalni center OZS, izobrazevanje@ozs.si, 01 5830 504, Svetovalni in izobraževalni center OZS

Vljudno vabljeni!

Prijava na dogodek