Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

Brezplačna spletna delavnica: Učinkovito KREIRANJE ODNOSOV ZA PODJETNIŠKI USPEH

  • Vse o dogodku
  • Kraj: ZOOM spletna aplikacija
  • Datum: 20.06.2022
  • Ura: 08:00 - 11:00

Brezplačna spletna delavnica: Učinkovito KREIRANJE ODNOSOV ZA PODJETNIŠKI USPEH


Ker so zavzeti podjetniki in njihovi sodelavci, ki so pozitivno naravnani čustveni kapital, ki prinaša trajnostni uspeh podjetja, želimo podjetnikom in potencialnim podjetnikom predstaviti več o celostnem razvoju podjetnika v luči učinkovitega kreiranja medsebojnih odnosov in krepitvi inteligentnosti vsakega posameznika.

OZS SPOT

Povabilo na 4-urno brezplačno spletno SPOT delavnico, katere izvedba bo v ponedeljek 20.06.2022 z začetkom ob 8. uri zjutraj.

Prijavite se preko spletne prijavnice, ki jo najdete na dnu te strani.

"Učinkovito KREIRANJE ODNOSOV ZA PODJETNIŠKI USPEH"

SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije organizira brezplačno usposabljanje.
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.


PROGRAM:

1.

Celostni osebnostni razvoj v luči učinkovitega kreiranja medosebnih odnosov za uspeh podjetnika (vključno s trajnimi vrednotami, odgovornostjo, motivi, čuječnostjo, socialnimi veščinami …).

2.

Različne inteligentnosti posameznika in njihov vpliv na samozavedanje, samokontrolo, osebno motivacijo, empatijo, notranjo moč … podjetniški uspeh (cilj je povišanje samozavedanja, obvladovanja lastnih misli, čustev in vedenjskih vzorcev, večja samomotivacija in boljši medosebni odnosi)

Predavateljica:
Marja Černelič

marja černelič OZS odnosi podjetništvo
Marja je diplomirala na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Na isti fakulteti je končala specializacijo menedžmenta ter magistrirala iz poslovodenja in organizacije. Zdaj pa v okviru podiplomskega doktorskega programa sociologije na FUDŠ v Novi Gorici pripravlja disertacijo na temo odnosa do staranja in smrti v naši družbi. Vedno so jo zanimali ljudje, človeški kapital. Kot osebna in poslovna svetovalka na poti notranjega zorenja deluje holistično, uporablja različne sodobne pristope in metode, ki jih narekuje predvsem poglobljen pogovor s posameznikom.

Kontakti OZS SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije:
(01) 58 30 553, Jana Golić, podjetniška svetovalka SPOT: jana.golic@ozs.si

Vljudno vabljeni!

OZS SPOT