Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

Brezplačna spletna delavnica: Kako v času krize izboljšati uspeh podjetja z ekonomskim vključevanjem zaposlenih

  • Vse o dogodku
  • Kraj: Spletno izobraževanje - preko aplikacije Zoom
  • Datum: 11.11.2021
  • Ura: 14:00 - 16:00

Brezplačna spletna delavnica: Kako v času krize izboljšati uspeh podjetja z ekonomskim vključevanjem zaposlenih


Na delavnici se boste seznanili kako se lotiti ekonomskega vključevanja zaposlenih, za koga je ta koncept primeren, kakšne možnosti ponuja ter tudi kakšna tveganja prinaša. Vključeni zaposleni so zadovoljni, zadovoljni zaposleni delajo več in bolje!

spot ozs 
Brezplačno se udeležite naše spletne strokovne delavnice:

Kako v času krize izboljšati uspeh podjetja z ekonomskim vključevanjem zaposlenih?

SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije organizira brezplačno strokovno spletno delavnico.
Delavnico sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.


Na delavnici boste imeli priložnost slišati enega od začetnikov ideje ekonomskega vključevanja zaposlenih in soavtorja raziskave Harvard Business School – ameriškega podjetnika Billa Fotscha, ki se z ekonomskim vključevanjem zaposlenih ukvarja že 28 let in ki je sodeloval pri implementaciji modela ekonomskega vključevanja zaposlenih v poslovanje več kot 400 podjetij, ki od takrat vsa dosegajo precej boljše rezultate.

Gost delavnice bo gospod David Rozman, direktor podjetja B2IT, ki v Sloveniji uvaja koncept ekonomskega vključevanja zaposlenih in bo z nami delil svoje izkušnje.


Na delavnici se bomo seznanili:
  • z možnostmi povečanja profitabilnosti podjetja s ekonomskim vključevanjem zaposlenih (tukaj ne gre za prenos lastništva),
  • trendih v času krize in izsledkih raziskovanja ekonomskega vključevanja in povečanja prodaje, povečanja motivacije in povezano tudi uspešnosti.
  • kako se lahko lotimo ekonomskega vključevanja zaposlenih,
  • za koga je ta koncept primeren,
  • kakšne možnosti ponuja ter tudi
  • kakšna tveganja prinaša.

Predavanje bo prevajano v slovenski jezik..

O predavatelju

Bill Fotsch se s področjem ekonomskega vključevanja ukvarja več kot 28 let. Kariero je kot diplomirani inženir elektrotehnike začel v velikih proizvodnih podjetjih, vendar se je po končanem MBA študiju na Harvard Business Schoolu začel ukvarjati z idejo ekonomskega vključevanja zaposlenih, s katerim je pomagal do boljšega poslovanja več kot 400 podjetjem.

Sandra Pšeničny je diplomirana ekonomistka s področja podjetništva, z magisterijem iz mednarodnih odnosov. Kariero je začela v marketingu, nadaljevala v financah in organizaciji. Delala je kot podjetniška svetovalka - generalistka in asistentka pri predmetu kultura podjetja. 

David Rozman, direktor podjetja B2IT


Trajanje: 2 uri

Udeležba na delavnici je BREZPLAČNA. Obvezna je predhodna spletna prijava (na dnu te strani), saj boste na vaš e-naslov prejeli spletno povezavo do dogodka ter navodila glede izvedbe. V primeru odjave le-to prosim sporočite. Kontakti spodaj.
 
Kontakti:
(01) 58 30 553, Jana Golić, podjetniška svetovalka SPOT: jana.golic@ozs.si

Vljudno vabljeni!
      SPOT svetovanje svetovalni in izobraževalni center ozs