Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

DOPOLNITEV DOKUMENTACIJE NA PODROČJU VARNOSTI IN ZDRAVJA PRI DELU in ukrepi za obvladovanje okužb z novim koronavirusom v podjetju

  • Vse o dogodku
  • Kraj: Spletni seminar
  • Datum: 16.03.2021
  • Ura: 09:00 - 11:15
  • Cena: 100,00 € + 22 % DDV - 122,00€
  • Za člane OZS in njihove zaposlene (POPUST 50 %) - 50,00 € + 22 % DDV - 61,00€

DOPOLNITEV DOKUMENTACIJE NA PODROČJU VARNOSTI IN ZDRAVJA PRI DELU in ukrepi za obvladovanje okužb z novim koronavirusom v podjetju


Predstavitev aktualnih informacij in nasvetov za prilagoditev vašega poslovanja in potrebne dokumentacije s ciljem obvladovanja in širjenja okužb s koronavirusom v delovnih okoljih. Potrebna je tudi prilagoditev obstoječe dokumentacije (ocena tveganja, programi usposabljanja ipd.), obveščanje delavcev. Na dogodku boste izvedeli kaj je potrebno urediti in na kakšen način.

Trajanje: 3 šolske ure.
Lokacija: preko spleta (potreben je računalnik, internetna povezava in zvočnik, kamera po želji).

VSEBINA SEMINARJA:

- Navodila glede ureditve delovnega mesta za različne dejavnosti z namenom preprečevanja okužb z  virusom SARS-CoV-2
- Obveščanje in seznanjanje delavcev o ukrepih v podjetju (načini, dokazovanje)
- Opravljanje dela od doma in varnost pri delu
- Dopolnitev dokumentacije na področju varnosti in zdravja pri delu in virus SARS-CoV-2, testiranje (revizija ocene tveganja, programi usposabljanja ipd.)

Predavateljica:
mag. Katarina Železnik Logar iz IVD

mag. Katarina Železnik Logar, IVD Maribor
Katarina
je svetovalka na področju varnosti in zdravja pri delu, varstva okolja, izdelave strokovnih ocen o vplivih na zrak, hrup,vode, izdelave strokovnih ocen obremenitve okolja s hrupom, izdelava revizij poročil o vplivih na okolje, izvajanje okoljskega monitoringa vplivov na okolje, meritve meteoroloških pogojev, …, piše tudi strokovne članke.


Prijava:
Prosimo, da izpolnite spletno prijavo na dogodek, ki jo najdete na dnu te strani.

Plačilo kotizacije / udeleženca: Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom seminarja na transakcijski račun Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, Celovška 71, 1000 Ljubljana, številka: 02013-0253606416 (NLB) Sklic: 00 200035 - davčna številka. Namen plačila: OTHR.

Prosimo, da potrdilo o plačilu pošljete na e-naslov jana.golic@ozs.si.

Pisne odjave poslane na jana.golic@ozs.si upoštevamo do 2 dni pred dnevom izobraževanja, sicer zaračunavamo 20 % kotizacije. V primeru, da odjave ne sporočite, kotizacijo zaračunamo v celoti.

V primeru prenizkega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi.

Dodatne informacije: Jana Golić: jana.golic@ozs.si, 01 5830 553, Svetovalni in izobraževalni center OZS

Vljudno vabljeni!


Prijava na dogodek