BREZPLAČNA delavnica: Odpravljanje stresa v poslovnem okolju

 • Vse o dogodku
 • Kraj: Center za inovativno podjetništvo Nove Ljubljanske banke, Trg republike 2, 1000 Ljubljana.
 • Datum: 09.05.2019
 • Ura: 09:00 - 12:15
 • Cena: BREZPLAČNO - 0,00€

BREZPLAČNA delavnica: Odpravljanje stresa v poslovnem okolju


SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije organizira brezplačno delavnico z naslovom ”Odpravljanje stresa v poslovnem okolju”. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

SLOVENSKA POSLOVNA TOČKA - SPOT
Brezplačna  SPOT delavnica: ”Odpravljanje stresa v poslovnem okolju”
9. maja 2019 ob 9.00 do 13.00 v prostorih Centra za inovativno podjetništvo Nove Ljubljanske banke, Trg republike 2, 1000 Ljubljana.

Prijava na dogodek na dnu te strani ali tu!

Ljudje navadno najprej pomislimo na stres kot nekaj negativnega, pri čemer pozabljamo, da je stres pravzaprav izjemno koristen odziv, saj nas opozori, kdaj je organizem ogrožen. Določena količina stresa je nujno potrebna za normalno življenje, saj nas v pravi meri spodbudi k dejanjem. Težava nastane, ko je stresnih situacij preveč, so preveč zgoščene, intenzivne, premočne ali predolgo trajajo. V tem primeru lahko stres vodi tudi v bolezen (npr. v depresijo, tesnobno, raka, srčno-žilne bolezni) ali izgorelost. 

Udeleženci boste spoznali kaj vse vpliva na naše delovanje in v naših življenjih povzroča stres in kdaj je potrebno stres odpravljati. Razjasnili bomo, da ima vsakdo kapaciteto, da zapusti stanje stresa in kakšno vlogo ima pri tem naš sistem čustvovanj, razmišljanj in vedenj. Poleg hitre vzpostavitve sproščenosti se bodo udeleženci naučili tudi tehnike Spreminjanje doživljanj. S to tehniko bodo lahko učinkovito spremenili doživljanje spominov, ki so se zgodili v bližnji in/ali daljni preteklosti. Z izvajanjem te tehnike se bo udeležencem lahko bistveno spremenilo dojemanje trenutnih situacij, ljudi, odnosov, itd. Ogrodje treninga Obvladovanje stresa in preprečevanje izgorelosti temelji na vsebinah Transakcijske analize in NLP, ki jih bomo obogatili z vsebinami iz vašega poslovnega okolja. Udeleženci bodo razumeli procese, ki se dogajajo v ljudeh in jih z modeli in tehnikami spreminjali ter aktivno prenesli v prakso. 

Izobraževanje je namenjeno zaposlenim, ki samostojno ali v organizaciji izvajajo naloge pri katerih so dnevno v situacijah, ki lahko privedejo do stresa, utrujenosti, izgorelosti in npr. odsotnosti z dela. Takšni pojavi negativno vplivajo na učinkovitost posameznikov, timov in celotnega podjetja.


PROGRAM:

STRES
 • Razumevanje stresa, kdaj je stres normalen in kaj se zgodi, ko je stresa preveč?
 • Kaj stres pomeni v psihološkem smislu?
 • Načini organiziranja dela na podlagi katerih delujemo in nas vodijo v stres.
 • Vloga pasivnih vedenj v naših življenjih, kako nas omejujejo pri uspešnosti.
 • Kaj je resničnost in kakšna je vloga stresa v resničnosti?
SPREMINJANJE DOŽIVLJANJ
 • Načini zajemanja informacij iz okolja.
 • Kako interpretacija situacije vpliva na naše počutje in zakaj nekatere stvari dojemamo drugače kot druge?
 • Hitre tehnike spreminjanja notranjih stanj.
 • Tehnika spreminjanja doživljanj preteklih izkušenj.
GRADNJA NOVIH VEDENJ
 • Kaj so vedenja in kako nastanejo?
 • Tehnika
 • Ustvarjalec novega vedenja
Pridobljeno znanje boste udeleženci lahko takoj prenesli v praktično okolje. 

O izvajalcu treninga:
Trening bo vodil Denis Hilčer, Kadroom d.o.o.poslovni trener in coach, mednarodno certificiran NLP Master Coach, mednarodno certificiran NLP Trener, mednarodno certificiran LMIBusiness Coach. Denis Hilčer izvaja treninge in coachinge na področjih organizacijskega razvoja in osebne rasti. Dela z organizacijami in posamezniki, ki so motivirani za to, da dosežejo rezultat, ki s(m)o si ga zastavili kot cilj. Posledica rezultatov so nova, boljša doživljanja sebe, drugih in sveta okrog nas. 

Denis Hilčer, predavatelj
UDELEŽBA NA DOGODKU JE BREZPLAČNA, OBVEZNA JE PREDHODNA PRIJAVA!

V primeru prenizkega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi.

DODATNE INFORMACIJE:
(01 ) 58 30 570, Mateja Loparnik Učakar, podjetniška svetovalka SPOT: mateja.loparnik@ozs.si
(01)  58 30 553,  Svetovalni in izobraževalni center OZS: svetovanje@ozs.si

Vljudno vabljeni!

SPOT

Prijava na dogodek