Brezplačen spletni individualni sestanek z izvoznim svetovalcem za avstrijski in nemški trg

  • Vse o dogodku
  • Kraj: preko spleta, ZOOM
  • Datum: 13.10.2020
  • Ura: 09:00 - 11:00

Brezplačen spletni individualni sestanek z izvoznim svetovalcem za avstrijski in nemški trg


Ali vas zanima vstop na avstrijski ali nemški trg? Ali želite povečati delež na teh trgih? Ali vas zanima kako povečati svoj prodajni trg in ponuditi svoje izdelke in storitve v Avstriji in Nemčiji? Kako pridobiti nove stranke v Avstriji oz. Nemčiji in kako pridobiti ustreznega prodajnega partnerja? Vas zanima ustanovitev podjetja ali podružnice v Avstriji? Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije vas vabi na spletni individualni sestanek z izvoznim svetovalcem za avstrijski in nemški trg, ki bo potekal v torek, 13. 10. 2020 od 9. do 11. ure.

Naziv dogodka: Spletni individualni sestanek z izvoznim svetovalcem za avstrijski in nemški trg

Svetoval vam bo mag. Miran Breznik, svetovalec pri INCITE, akademiji za kakovost pri panožnem združenju podjetniških svetovalcev in IT (UBIT) Gospodarske zbornice Avstrije in dolgoleten svetovalec ABA (Austrian Business Agency), zvezni agenciji Republike Avstrije, ki nudi pomoč tujim investitorjem pri ustanavljanju podjetja v Avstriji.

Termin dogodka: 13. 10. 2020

Lokacija:  preko Zoom-a

Rok prijave: Udeležba je brezplačna, obvezna prijava preko spletne prijavnice https://forms.gle/3jmJ9XKVFWoRiFXG6. Število mest je omejeno.

Dodatne informacije: Edina Zejnić, tel.: 01 58 30 586, e-pošta: edina.zejnic@ozs.si

logo