Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

POSTANITE ČLAN

Postanite član Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, najboljšega servisa za obrtnike in podjetnike. Naši člani so deležni več ugodnosti, kot znaša letna članarina!

NASVETI VRHUNSKIH STROKOVNJAKOV

strokovnjaki OZS

S članstvom prejmete najmanj 30 brezplačnih strokovnih svetovanj na letni ravni. Informacije, ki jih prejmete v OZS so večkrat preverjene in podane s strani dolgoletnih vrhunskih strokovnjakov. Oglejte si vsa svetovalna področja.
 

PREDSTAVITEV NA NAJVEČJEM OBRTNIŠKEM PORTALU

Moj Obrtnik

Povečajte si število kupcev s privlačno spletno predstavitvijo v največji zbirki obrtnikov MojObrtnik.com! Nudimo vam tudi 90 dnevno brezplačno prejemanje povpraševanj, brezplačen prejem SOS povpraševanj in ugodnejše sodelovanje pri groših.
 

UGODNA SPECIALIZIRANA IZOBRAŽEVANJA

OZS Izobraževanje
 
Za udeležbo na seminarjih in delavnicah lahko člani koristite popuste v višini od 10 do 90 % tržne kotizacije. Dodatno pa članom vsako leto zagotovimo, da imate vsaj eno delavnico ali strokovni seminar brezplačno. V letu 2016 smo organizirali 130 izobraževanj. Oglejte si aktualna izobraževanja.
 

IZJEMNI POPUSTI S KARTICO MOZAIK PODJETNIH

Mozaik podjetnih
 
Kot član OZS brezplačno prejmete kartico Mozaik podjetnih, s katero vam nudimo izjemne popuste na izbrane izdelke in storitve, ki zajemajo različna zavarovanja, telekomunikacijske in bančne storitve, pisarniški material in še mnogo več. Popust nudi več kot 100 partnerjev kartice. Oglejte si vse popuste.
 

POVEŽITE SE Z OBRTNIKI IZ SVOJE DEJAVNOSTI

Povežite se
 
Strokovne sekcije vas povežejo z obrtniki in podjetniki iz vaše dejavnosti, s katerimi si lahko izmenjate izkušnje, uresničite skupne interese, rešujte probleme. Mrežite se z ostalimi člani na dogodkih, ki jih brezplačno organiziramo v OZS in v vašem kraju na območni zbornici.
 

BODITE SEZNANJENI S POMEMBNIMI INFORMACIJAMI

Obrtnik podjetnik
 
Informacije, ki jih člani potrebujete pri vsakodnevnem poslovanju, prejmete v reviji Obrtnik podjetnik, Obrtnikovem svetovalcu, ki je sestavni del revije, e-novicah, rednih obvestilih, ki jih pošiljajo sekcije o spremembah zakonodaje in predpisov, in na spletnih straneh zbornice.

PRIDOBITE POSLOVNE PRILOŽNOSTI NA TUJIH TRGIH

svet
 
Za naše člane organiziramo brezplačna B2B srečanja in jim omogočamo, da z našo pomočjo pridobijo prave nasvete in kontakte za državo, v kateri si želijo razširiti svoje poslovanje.
 

LOKALNO SVETOVANJE NA 62 OBMOČNIH ZBORNICAH

Slovenija
 
Lokalno svetovanje in pomoč, ki jo potrebujete pri svojem poslovanju, vam nudimo praktično pred vašim pragom, na kar 62 območnih zbornicah po vsej Sloveniji.
 

 

ČLANARINA
- Člani, ki osebno opravljajo dejavnost domače in umetnostne obrti - 10 EUR mesečno
- Fizične osebe, samostojni podjetniki in gospodarske družbe v katerih je edini lastnik, družbenik, ki je zaposlen in opravlja dejavnost - 20 EUR mesečno

- Člani, ki zaposljujo delavce - 30 EUR mesečno
Postanite član

Kako postanem član?

1. Izpolnite spodnji obrazec in vkratkem času vas bomo kontaktirali in uredili vse potrebno

ali

2. Izpolnite Izjavo o prostovoljnem članstvu, jo podpišite in pošljite po pošti na naslov OZS, Celovška 71, 1000 Ljubljana

Ime in priimek *
Podjetje  
Naslov *
Pošta *
e-Naslov *
Telefonska številka