Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

EBN je objavljal brezplačno registracijo na njihovem portalu. Nezavedno sem dopolnil podatke, ki so jih rabili, vendar v drobnem tisku nisem prebral, da je objava plačljiva. Sam sem večkrat zahteval, da odstranijo vse moje podatke iz njihovih baz in jim striktno prepovedal objavo mojih podatkov kjerkoli v njihovih objavah, vendar očitno brezuspešno. Poslali smo ugovor preko e-pošte, a žal arhiva nimam. Sedaj so odstopili terjatve drugemu podjetju, ki mi je poslalo dopis z argumenti. Na strani kjer je moj podpis in dopolnjena davčna številka, se vidi da je to stran 2/3 in na naslednji 3/3 so pravila. Manjka pa stran 1/3 na kateri je pisalo: izpolnite vse podatke in pošljite Free of Charge. Tako sem tudi sam mislil, da je dopolnitev podatkov Free of Charge oni pa so to objavili in zahtevajo plačilo. Kaj sedaj?

Spoštovani,

 

To da je bila zadeva odstopljena v izterjavo je le še eden od pritiskov, ki ga izvaja družba EBN (poleg klicov, elektronskih sporočil in drugih pristopov).

 

Za ogled celotnega odgovora je potrebna PRIJAVA!
Priprava: OZS,  
Zadnja sprememba: 07.12.2018