Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

Obvezno usposabljanje za računovodske servise in davčnike bo 7. 12. 2021

03. DECEMBER 2021  |   Jasmina Malnar Molek

Redno strokovno usposabljanje in izobraževanje je ena izmed temeljnih obveznosti računovodij in davčnih svetovalcev po Zakonu o preprečevanju pranja denarja in financiranja terorizma.

Strokovno usposabljanje in izobraževanja se nanašajo na seznanjanje z določili zakona ter na njegovi podlagi izdanih pravilnikov in notranjih aktov, s strokovno literaturo glede preprečevanja in odkrivanja pranja denarja in financiranja terorizma, s seznami indikatorjev za prepoznavanje strank in transakcij, v zvezi s katerimi obstajajo razlogi za sum pranja denarja ali financiranja terorizma. S stalnim izobraževanjem bodo zaposleni znali prepoznati tveganja pri delu s strankami in bodo na zaznana tveganja pravočasno opozorili.

V OZS tudi letos organiziramo izobraževanje, posebej prilagojeno za računovodske servise in davčne svetovalce, s priznanim strokovnjakom na področju pranja denarja in financiranja terorizma g. Andražem Trtnikom. Slušatelji prejmejo potrdilo o udeležbi in tako zadostijo zakonskim določbam glede letnega obveznega usposabljanja.

Ne čakajte na globo inšpektorjev, še danes se prijavite na seminar!

Več o izobraževanju in prijava na dogodek tu.