Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

Je vaša stranka politično izpostavljena oseba?

24. JANUAR 2020  |   Jasmina Malnar Molek

Če ste finančna ali kreditna institucija, revizijska družba, opravljate računovodske storitve ali davčno svetovanje, ste nepremičninska družba, notar ali odvetnik, to morate vedeti.

 

Ste namreč zavezanci za izvajanje Zakona o preprečevanju pranja denarja in financiranja terorizma (ZPPDFT), ki v 61. členu predpisuje vzpostavitev sistema za ugotavljanje politične izpostavljenosti.

je vaša stranka politično izpostavljena oseba

Spletni iskalnik politično izpostavljenih oseb je najenostavnejša rešitev za ugotavljanje statusa politične izpostavljenosti vaših strank:

 

·        podatke pridobite brez »nadlegovanja« stranke,

·        informacije so vam preko spleta na voljo takoj in kadarkoli,

·        preprosta in enostavna uporaba na vašem osebnem računalniku ali mobilni napravi.

 

Za vas smo pripravili izjemno ponudbo, saj vam omogočamo dostop do spletnega iskalnika za le 200 eur, pri čemer prejmete kar 200 vpogledov statusa.

Naročite spletni iskalnik še danes, saj se za neupoštevanje zakonske določbe predpisuje globa za prekršek v razponu od 6.000 eur do 60.000 eur.

 

Naročila sprejemamo po e-mailu na naslov svetovanje@ozs.si.