Imam vprašanje glede poročila o oddanih odpadkih - POROČILO O NASTALIH ODPADKIH IN RAVNANJU Z NJIMI - ki se je oddalo do 31.3.2018 za leto 2017. Povejte mi prosim, ali se odda na poročilo samo podatek iz Evidenčnega lista podjetja s katerim imamo pogodbo, ali podatki iz vseh Evidenčnih listov. Primer: Pogodbo za oddajo odpadnega Fe imamo s podjetjem XY, in nam dajo Evidenčni list. S podjetjem XX in YY pa nimamo pogodbe in smo jim tudi oddali odpadno železo, dobili smo Evidenčne liste. Ko sem delala poročilo, sem zajela vse Evidenčne liste vseh treh podjetij, kamor smo oddali Fe, ali je to prav ali ne? Na enem Evidenčnem listu, so se zmotili, in so narobe napisali Klasifikacijsko št. odpadka – prav je 16 01 17, napisali pa so 16 01 18, to pa so barvne kovine, katerih pri nas ni. Prosim povejte mi, ali se lahko popravi klasifikacijska št. odpadka na evidenčnem listu še za minulo leto?

V letnem poročilu morate vpisati vse odpadke, tiste, ki so nastali med opravljanjem vaše dejavnosti v letu 2017 in ste jih oddali v nadaljnje ravnanje z evidenčnim listom zbiralcem oziroma obdelovalcem. Poročati ni potrebno za tiste, ki se prepuščajo (to so npr. komunalni odpadki, )

Pravilno ste poročali, ko ste v poročilo zavedli  vse odpadke, ki ste jih oddali.

....

Za ogled celotnega odgovora je potrebna PRIJAVA!
Priprava: OZS, Splošni uporabnik OZS
Zadnja sprememba: 13.07.2018

Spletna stran za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Prosimo označite "Dovolim piškotke", če se strinjate z njihovo namestitvijo.

več o uporabi piškotkov in nastavitve
dovolim piškotke
zapri obvestilo