Rdec racunovodstvo in knjigovodstvo

Računovodstvo in knjigovodstvo

Računovodstvo je ena temeljnih informacijskih funkcij v podjetju, saj na podlagi evidentiranih poslovnih dogodkov, predračunavanja, nadziranja in analiziranja, pripravlja informacije za notranje in zunanje uporabnike.

Svetovalci OZS vam nudimo svetovanje v zvezi z evidentiranjem poslovnih dogodkov, pomoč pri pripravi in izdelavi računovodskih izkazov zasebnikov in podjetnikov, poslovnih poročil, izbiri ustreznih računovodskih usmeritev. Podajamo vam informacije o novostih na računovodskem področju, o spremembah zakonodaje, ki vpliva na računovodenje organizacij in vas izobražujemo z namenom, da status računovodje dvignemo na novo, višjo raven.

17.11.2017 Plačila vajencem za obvezno praktično delo
V Uradnem listu RS št. 63/2017 z dne 10.11.2017 je bila objavljena sprememba Uredbe o davčni obravnavi povračil stroškov in drugih dohodkov iz delovnega razmerja (v nadaljevanju Uredba). ...več
08.11.2017 Službena pot ali napotitev
Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je na podlagi ZDR-1, sodne prakse,Direktive 96/71/ES ter Uredbe (ES) št. 883/2004 pripravilo Smernice za uporabo instituta napotitve na delo v tujino oziroma službene poti. ...več
Niste našli vseh odgovorov, ki ste jih iskali? Vprašajte nas!
Ikona mail svetovanje@ozs.si Ikona klic 01 58 30 553
Iz bloga
          

Spletna stran za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. VREDU Želim več informacij o piškotkih!